Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze aanpak? Aarzel niet om contact op te nemen.

Bedankt

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Direct persoonlijk contact opnemen?

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in het effectief bestrijden van je hoofdpijn.

Wat is het verschil tussen Stop de Hoofdpijn en andere hoofdpijnbehandelingen?

Stop de Hoofdpijn focust zich op fysiotherapeutische behandelingen om de oorzaak van de hoofdpijn doeltreffend aan te pakken. Met onze specifieke aanpak, zoals triggerpoint-therapie en individueel afgestemde behandelingen, hebben velen aanzienlijke verlichting gevonden van hun hoofdpijnklachten.

Ik heb meerdere soorten hoofdpijn. Hoe weet ik welke behandeling het beste voor mij is?

Hoofdpijn is persoonlijk en varieert per individu. Veel mensen hebben inderdaad last van meerdere soorten hoofdpijn. Bij Stop de Hoofdpijn maken we inzichtelijk van welke types hoofdpijn sprake is en bepalen vervolgens de beste fysiotherapeutische behandelingen. De combinatie van hoofdpijnsoorten bepaalt de behandeling die je nodig hebt.

Zijn de behandelingen van Stop de Hoofdpijn vergoed door mijn verzekering?

Ja, alle behandelingen van Stop de Hoofdpijn worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als je niet aanvullend verzekerd bent, zijn er particuliere tarieven die je kunt vinden op de website van het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar (FIA). Er zijn geen eigen bijdragen vereist aangezien de behandelingen uit de aanvullende verzekering worden vergoed.

Welke soorten hoofdpijn behandelt Stop de Hoofdpijn?

Stop de Hoofdpijn behandelt verschillende soorten hoofdpijn, waaronder spierspanningshoofdpijn, cervicogene hoofdpijn, hoofdpijn vanuit de kaakregio, migraine, medicatieafhankelijke hoofdpijn en clusterhoofdpijn.