Ons team

Stop de Hoofdpijn: van migraine tot aan clusterhoofdpijn

Bij Stop de Hoofdpijn is leven met hoofdpijn echt niet nodig! Ons team van hoofdpijnspecialisten biedt doelgerichte behandelingen voor spierspanningshoofdpijn, migraine, cervicogene hoofdpijn, medicatieafhankelijke hoofdpijn, clusterhoofdpijn en hoofdpijn vanuit de kaakregio. Door onze kennis en kunde te combineren met andere hoofdpijnprofessionals kunnen wij hoofdpijnklachten gericht behandelen en 50% tot 100% reduceren. Heb jij last van chronische hoofdpijn en wil je hier verandering in brengen? Doe dan de hoofdpijntest en maak een afspraak!

Even voorstellen

Lennart Claus

Wist je dat wetenschappelijk onderzoek uitwijst dat het gebruik van EMG-onderzoek effectief is tijdens de behandeling van bepaalde hoofdpijnklachten? Ik draag graag mijn steentje bij wanneer er een indicatie is om hier een EMG voor in te zetten! Zo kunnen we spierspanning en de daaruit voortkomende hoofdpijn gericht verminderen.
Achtergrond:
hbo-opleiding Fysiotherapie, aangevuld met EMG- en biofeedback-cursussen.
Werkzaam sinds: 2007

Maarten Dekker

Hoofdpijn geeft klachten die al langere tijd, soms sluimerend maar ook heftig, aanwezig zijn en iemands leven behoorlijk beïnvloed. De impact op mentaal, sociale en fysiek niveau is groot. Als team proberen wij elkaars kwaliteiten als zorgverlener te benutten en de hoofdpijn positief te beïnvloeden.
Achtergrond:
hbo-opleiding Fysiotherapie, aangevuld met verdiepingen in psychosociale fysiotherapie, adem-, ontspannings- en bewustzijnsoefeningen en EMG.
Werkzaam sinds: 2007

David Meijer

70% van mensen met hoofdpijnklachten hebben een verminderde belastbaarheid in de nek. Deze belastbaarheid is goed te meten en te trainen! Wat ik vaak hoor, is dat hoofdpijn voor een korte periode weg was maar toch weer is teruggekomen. Door de juiste aanpak van zowel de behandeling van verstoringen als de verbetering van de belastbaarheid, zorg ik er graag voor dat mensen zich langdurig beter voelen!
Achtergrond:
hbo-opleiding Fysiotherapie, aangevuld met medical taping, driedimensionale gewrichtsturing van de wervelkolom en dry needling-cursussen.
Werkzaam sinds: 2014

Jorien Metz

De laatste jaren ben ik mezelf naast de nek- en schouderregio steeds meer in hoofdpijnklachten gaan verdiepen. Als gunstige bijkomstigheid van de nek- en schouderbehandeling namen hoofdpijnklachten namelijk regelmatig af. Bij mensen is het vaak onbekend dat ze bij een fysio- en/of manueeltherapeut terecht kunnen om in combinatie met triggerpoint-therapie hoofdpijnklachten te verminderen. Daar zet ik me graag voor in!
Achtergrond:
hbo-opleiding Fysiotherapie en Orthopedische Manuele Therapie, aangevuld met dry needling en triggerpoint-cursussen.
Werkzaam sinds: 1996

Wendy Stoop

Hoofdpijn is een ingrijpende klacht die het dagelijks leven van mensen negatief beïnvloedt. Veel mensen weten niet dat er de mogelijkheid is om op fysiotherapeutisch gebied, verbetering of vermindering van de hoofdpijn te realiseren. Een lichamelijk onderzoek of behandeladvies geeft hierin duidelijkheid!
Achtergrond:
hbo-opleiding Fysiotherapie en master Manuele Therapie, aangevuld met nascholing fysiotherapie en hoofdpijn en NVMT-congres Head Up.
Werkzaam sinds: 2007

Jeroen Zandstra

‘Hoofdpijn zit in de familie’; ‘Ik weet niet beter dan dat ik hoofdpijn heb‘. Ik heb dit de afgelopen jaren veel gehoord van hoofdpijnpatiënten. De reacties na de behandeling? ‘Ik kan het niet geloven dat ik dit nog mee mag maken’; ‘Had ik dit maar dertig jaar eerder geweten’; ‘Ik heb nu af en toe hoofdpijn. Voor de behandeling had ik af en toe geen hoofdpijn.’. De afgelopen twee jaar hebben we veel hoofdpijnpatiënten behandeld met een verbluffend goed resultaat. Hoofdpijn kan door fysiotherapie verminderen of zelfs verdwijnen. Dat is voor mij de reden om me elke dag vol energie in te zetten voor hoofdpijnpatiënten van Stop de Hoofdpijn.
Achtergrond:
hbo-opleiding Bedrijfsfysiotherapeut, aangevuld met triggerpoint-cursus (gericht op hoofdpijn), dry needling therapeut en nascholing fysiotherapie en hoofdpijn.
Werkzaam sinds: 2001

Meer weten over Stop de Hoofdpijn?